2023 mazot gübre desteği başvurusu için ziraat bankası mobil uygulama veya online bankacılık üzerinden yapabilirsiniz.

Başvuru Nasıl Yaparım?

Başvuruyu sadece mobil uygulama veya online şube üzerinden yapabilirsiniz. Başvuru kredi başvurusu şeklinde olup herhangi bir kesinti ve geri ödeme söz konusu değildir.

2023 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek?

Tarımsal desteklemeler normalde o sezon bittikten sonraki yıl ödenir. Ancak son iki yıldır Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri ile ekim sezonunda üreticilerin ziraat bankası kartlarına kredi şeklinde tanımlanmaya başladı. Böylelikle üreticiler ihtiyaç duydukları zamanda desteklemelerini mazot ve gübre alımında kullanabiliyorlar.

Mazot Gübre Desteği nerede nasıl kullanılır?

2023 Mazot gübre desteği 2022 yılında olduğu gibi sadece mazot ve gübre alımında kullanılabilmektedir. Bunun dışında nakit olarak harcamak mümkün değildir. Banka tarafından karta tanımlanan destekleme miktarı ziraat bankası pos cihazının olduğu akaryakıt ve gübre bayilerinde sadece akaryakıt ve gübre alımında kullanılabilmektedir.

Yukardaki videomuzda detaylı bir şekilde uygulamalı olarak nasıl destekleme başvurusu yapabilirsiniz ve kartınızda görebileceğinizi açıkladık.

Kredi notunda sorun olan üreticilerin maalesef destekleme başvurusu reddedilmekte olup bu üreticiler mart ayında desteklemelerini yine karta tanımlanarak alabilecekler.

57 comments on “2023 Mazot Gübre Desteği Başvurusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir