Tarım ve Hayvancılıkla ilgili 2024 yılı ziraat bankası kredisi nasıl çekerim neler gerekli?

Ziraat bankası kredisi için 2024 yılında büyükbaş hayvancılık için çekeceksiniz, işletme tescil belgesi mevcut hayvan varlığı işletme kapasite raporu ve çiftçilik belgesini hazırlamanız bunların yanında hipotek olarak göstereceğiniz arazi ev vb. yerlerin tapularını da vermeniz gerekiyor.

Banka kredisi ile ilgili tüm detayları ana hatları ile videomuzda anlattık

Güncel oalrak rakamlar revize edildiğinde ve değiştiğinde sayfamızda sosyal medya hesaplarımızda paylaşacağız. Sayfamızı ve sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi nutmayın.

15 comments on “2024 Yılı Ziraat Bankası Kredisi

  1. Merhaba iyi çalışmalar. Askeri personel olarak çalışmaktayım. Aktif olarak görev yaptığım görevimden istifa ederek Adana ili Ceyhan ilçesinde bulunan köyümüzde ki arazimize 10-15 büyükbaş hayvanlık ahır yaptırmak istiyorum. Eşim 26 yaşında önlisans mezunu. Eşim adına herhangi bir programa kayıt yaptırabilir miyiz? Maddi anlamda sıfırdan başlayacağımızı sadece arazimizin olduğunu belirtmek isterim. İyi günler

      1. Bir ay önce işletme açtım hayvancılık üzeri ziraat bankası bana 6 ay sonra kredi başvurusu yapabilirsin dediler bu doğru mu

      2. Bir ay önce işletme açtım hayvancılık üzeri ziraat bankası bana 6 ay sonra kredi başvurusu yapabilirsin dediler bu doğru mu

  2. Mirasçıdan tarla alım kredileri ne zaman açılacak şartları limitleri bilgi verirmişiz 542 253 86 04

    1. Ziraat bankası 2024 Mart ayından itibaren sübvansiyonlu kredilerini kaldırdığını söylüyor . Bu konuda bilginiz var mı acaba ?

      1. 1 Nisan 2024 günü ziraat bankası Kütahya Simav müdürü ile bizzat görüşmem neticesinde kredinin şuanda kaldırılmadığını ancak 18 aylık yem kredisinde, kredinin tamamını nakit olarak vermediklerini başak karta tanımlayarak verdiklerini söylemiş ve bu şekilde kullanabileceğimi belirtmiştir. Tabiki başka şubeler ve kişiye göre muamele yapıldığını başka şubelerde direk nakit olarak krediyi kullanabilen vatandaşların olduğunu forumlardaki arkadaşlardan bilmekteyim.

    2. Ziraat bankası 2024 Mart ayından itibaren sübvansiyonlu kredilerini kaldırdığını söylüyor . Bu konuda bilginiz var mı acaba ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir